FLDSMDFR
Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator
Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator

‘Dat witte Nederlanders profiteerden van uitbuiting moet in lesstof’

“Sommige Nederlanders maken zich meer zorgen over beschuldigd worden van racisme, dan om mensen die raciale discriminatie ervaren.”

Racisme is een groot probleem in ons land. Er is te lang niet over gesproken en sommige mensen zwemmen in hun #WitteBubbel en #WittePrivilege waardoor zij een volledig vertekend beeld hebben van de werkelijkheid. Zij hebben het idee dat hen iets wordt aangedaan. Dit is uiteraard niet helemaal het geval. Dat wat ongelijk is, moet wel rechtgetrokken worden en om de balans te vinden moet er dus wel iemand iets opgeven. Dat ze geen racistische dingen meer mag zeggen is uiteraard geen discussiepunt.

Als je gewend bent aan je witte privilége voelt gelijkheid als onderdrukking.

Er is werk aan de winkel en om daar te komen moeten wij #AntiRacist zijn. Dit is een taak van ons allemaal! Volg deze LinkedIn toppers voor educatieve posts: Gilbert Williams, Aminata Cairo, Tanja Jadnanansing, Don Ceder,
Jolein Ollie Mae Chapman en Zoë Papaikonomou

#BeAntiRacist #BlackLivesMatter (too)

https://www.ad.nl/binnenland/dat-witte-nederlanders-profiteerden-van-uitbuiting-moet-in-lesstof~ab6b8a13/