FLDSMDFR
Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator
Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator

KLP #2 – Vragenvuur met Delmar Sumter

Praten over onderwijs heb ik altijd al leuk gevonden. Afgelopen weekend geïnterviewd door niemand minder dan Mohamed Bouamrani & Zena Bani, showhosts bij Krachtige Leraar Podcast || KrachtigeLeraarPodcast.nl (KLP)

Een geweldige ervaring voor mij en ook goed om weer na te denken over mijn visie op onderwijs. Afgezien van de velen uh’s, ben ik zeer content met het resultaat. Erg leuk zo’n vragenvuur! Vragen of opmerkingen zijn meer dan welkom in de comments.

Ik ben hoe dan ook fan van KLP, luistert heerlijk weg tijdens het nakijken of voorbereiden van lessen en zij zullen vast voor veel inspiratie en andere invalshoeken gaan zorgen binnen het onderwijs. Genoeg onderwijzers die ik daar graag zou willen horen, maar in het bijzonder Lieke Koningen & Yasin Yaylali omdat zij zichtbaar een positieve bijdrage leveren aan ons mooie onderwijs.

Mohamed en Zena bedankt!!!

KLP is te vinden op #Facebook #LinkedIn & op #Instagram

#LikeAndShare #KrachtigeLeraarPodcast #Podcast #Vragenvuur